Continuiteit

Hoe lang kunt u zonder uw netwerk?

Uw computernetwerk neemt een steeds belangrijkere plaats in uw bedrijfsvoering. Om te zorgen voor een hoge mate van beschikbaarheid zetten wij uw server in monitoring. Dit houdt in dat wij meldingen krijgen zodra uw server een probleem geeft.

Daarnaast hebben we een unieke backup oplossing voor het MKB. We maken elk uur een kopie van uw server en we kunnen deze direct daarna klaarzetten als standby server. Hiermee heeft u in minimale tijd en met minimaal gegevens verlies weer toegang tot uw data. Tevens wordt minimaal 1 keer per dag uw data naar een datacenter gezonden. Bij een grote calamiteit zijn uw gegevens dus ook nog buiten uw organisatie opgeslagen.

Neem contact op

Monitoring

Server monitoring

Door middel van servermonitoring houden wij het hart van uw bedrijf, uw server(s), in de gaten. We kunnen op deze manier pro-actief beheer voor u uitvoeren. Hiermee voorkomt u dat de server op een ongewenst moment niet beschikbaar is.

Neem contact op

VoIP telefonie

Bellen via internet

Sinds begin 2016 hebben wij onze zakelijke dienstverlening uitgebreid met VoIP. Bedrijven  kunnen hiermee mooie besparingen op hun telefonie realiseren. Tevens biedt VoIP een ‘telefooncentrale’ in de cloud die enorm schaalbaar is. Hiermee hebben (kleine) bedrijven dezelfde mogelijkheden als voorheen de grote bedrijven met eigen telefooncentrales. Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Netwerkbeheer

ICT-Dienstverlening zorgt dat uw netwerk beschikbaar blijft!

Al sinds 2004 beheren wij computernetwerken van bedrijven in het MKB. Hierbij ligt de nadruk op netwerken tot ongeveer 25 werkplekken. Het beheer omvat het installeren, onderhouden en vernieuwen van servers, werkstations en andere netwerkapparatuur.

Neem contact op